• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • STERLIN 45,17 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
21°

Israil Haberleri

israil haberleri ve güncel israil gelişmeleri, israil ile ilgili tüm video, israil fotoğrafları ve israil haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Dünya

ABD yönetimi, Filistin topraklarını gasbeden İsrailli yerleşimcilerin, işgal altındaki Batı Şeria'da Cit köyüne düzenlediği, bir Filistinliyi öldürdüğü ve çok sayıda...

Dünya

İsrail Parlamentosundaki muhalif Ortak Liste Partisi Milletvekili Ofer Cassif, İsrail hükümetinin Gazze Şeridi'nde "kasıtlı soykırım" işlediğini bildirdi.

Dünya

ABD yönetiminin, Gazze'ye saldırıları devam eden İsrail'e toplam değeri 20 milyar doları aşan silah ve mühimmat satışına onay vermesi tepki...

Dünya

Hizbullah, İsrail'in kuzeyinde yer alan ordu üssünü vurdu.

Politika

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, İsrail'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevde kalmasını istediğini belirtti.

Politika

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eyercioğlu Ortadoğu'daki durumu değerlendirdi.

Dünya

Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına Türkiye, resmi olarak müdahil olma başvurusunu yaptı.

Dünya

Hamas'ın siyasi büro başkanının öldürülmesinin ardından İran ve Hizbullah, İsrail'e saldırı başlatma tehdidinde bulunarak gerilimin artmasına neden oldu.

Politika

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmişte yapmış olduğu İsrail değerlendirmesi yeniden gündeme geldi. İşte detaylar...

Dünya

Türkiye'nin İsrail'deki büyükelçiliğinde, öldürülen Hamas lideri İsmail Haniye için Türk bayrağının yarıya indirilmesi diplomatik bir krize neden oldu.

Dünya

Hamas lideri İsmail Haniye'nin İran’da öldürülmesi dünyada bazı yorumlara neden oldu.

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail’i Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlediği saldırı nedeniyle uluslararası hukuku ihlal etmekle suçladı.