• DOLAR 34,09 %0.18
  • EURO 38,10 %0.01
  • STERLIN 45,30 %0.01
  • ALTIN 2.835,63 %0.22
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %3.36
  • ETHERIUM 2.470 %5.56
19°

Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel haberleri ve güncel Özgür Özel gelişmeleri, Özgür Özel ile ilgili tüm video, Özgür Özel fotoğrafları ve Özgür Özel haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsrail tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesine katıldı ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı....

Politika

CHP Lideri Özgür Özel, İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Sarnıç Mahallesi'nde Sarnıç Camisi'nin temel atma törenine katıldı.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır'da kaybolan ve cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sivil aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail askerlerince öldürülmesine tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in erken seçim çağrısına yanıt verdi.

Politika

MetroPOLL Araştırma'nın "Liderlerin görev onayı" anketi, Özer Sencar tarafından sosyal medya hesabında "Özgür Özel Erdoğan’a meydan okuyor" ifadeleriyle duyuruldu.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim tartışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinin detayları belli oldu. İşte görüşmedeki o detaylar...

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek resmi törende kendisine konuşmada yer verilmemesine tepki gösterdi.

Politika

Gazeteci Yılmaz Özdil, CHP içindeki mevcut durumu eleştirerek, çok konuşulacak Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu yorumu yaptı.

Politika

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) değişiklik yapmak istediği belirtildi.

Gündem

Gazeteci Levent Gültekin, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmasında Özgür Özel'in geç saatlere kadar içtiğini doğruladığını açıkladı.