Narin'in yengesi Hediye Güran ve 2 kuzeni adliyeye sevk edildi Narin'in yengesi Hediye Güran ve 2 kuzeni adliyeye sevk edildi

Türk Hava Yolları'nın Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta yaşanan olayda, sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile kedisi nedeniyle bir tartışma yaşandı. Olayın ardından Dilan Çıtak Tatlıses ve kabin memuru karakolluk oldu, Tatlıses THY tarafından kara listeye alındı.

Dün gece gerçekleşen olayda, Bodrum’dan İstanbul’a seyahat eden THY uçağında, Dilan Çıtak Tatlıses’in kedisi uçağın İstanbul Havalimanı’na iniş yapmasına yakın bir zamanda miyavlamaya başladı. Kabin memuru, Tatlıses’i kediyi pusetine geri koyması için uyardı. Bu uyarı üzerine başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Uçuş sırasında pilot, olayın büyümesi üzerine polis ekiplerini çağırdı. Kabin memuru, kendisine saldırdığı iddiasıyla Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi oldu. Taraflar, uçağın İstanbul Havalimanı’na inişinin ardından polis eşliğinde karakola götürüldü. Dilan Çıtak Tatlıses ifadesinin ardından havalimanından ayrıldı.

Editör: Habererk Com