Gündem

Rasim Ozan havalimanını birbirine kattı

Gazeteci Nagehan Alçı'nın iddialarının ardından gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı'nın İstanbul Havalimanı'ndaki son olayı gündem oldu.

Abone Ol

Gazeteci Nagehan Alçı'nın iddialarının ardından gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı'nın İstanbul Havalimanı'ndaki son olayı, MedyaRadar muhabiri Ercan Öztürk tarafından açıklandı. Öztürk, Rasim Ozan Kütahyalı'nın 4 Mayıs 2024 sabahı saat 04:30 sularında CIP bölümünde yaşadıklarını şöyle anlattı: "Bir turizmci arkadaşım, eşi ve başka bir arkadaşıyla CIP'ye geldiklerinde, bir kişinin görevlilerle tartıştığını fark etmişler. Biraz bekledikten sonra bu kişinin Rasim Ozan Kütahyalı olduğunu anlamışlar. ROK, Business Class bileti ve Elite kart sahipleri için ayrılan CIP bölümüne giremeyince, 'Ben Rasim Ozan Kütahyalı'yım, beni içeri almak zorundasınız. Araplara izin veriyorsunuz da Türklere mi kapıları kapatıyorsunuz?' diye bağırarak tepki göstermiş.

Öztürk, Kütahyalı'nın THY personeline yönelik hakaretlerine de değindi: "THY personeli kuralları sakin bir şekilde açıklarken, ROK daha da öfkelenmiş ve 'Beni buraya almayan yetkiliniz Türkiye'de manşet olacak. Onu son kez uyarın. Kardeşim şuyum, yiğit adamım diyebilsin. Türkiye'de manşet olmak istiyorum diyebilsin. Sonra buradan ayrılacağım. Onu son kez uyarın. Aptal, zekası kıt, tam bir beyinsiz' diyerek hakaretlerini artırmış.

Öztürk, ROK'un THY personelinin sakinliğini korumasına rağmen hakaretlerine devam ettiğini belirtti: "ROK, elindeki telefonda uçak biletini göstererek, 'Bu sorumluya söylüyorum, bu alçak bunu ödeyecek. Bu aptal amirlerinizi örnek almayın. Şimdi o arkadaşın başına neler gelecek göreceksiniz. Hiyerarşiyi bilmiyor' diyerek tehditler savurmuş. Ayakta durmakta zorlanan ROK, yalnız da değilmiş."

CIP girişinde bekleyen diğer yolcuların tepkisini de aktaran Öztürk, "ROK ve arkadaşı, yolcuların tepkisi üzerine CIP'ten ayrılmak zorunda kalmış" ifadelerini kullandı.