• DOLAR 34,00 %-0.20
  • EURO 38,08 %0.38
  • STERLIN 45,25 %0.38
  • ALTIN 2.828,93 %0.93
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %4.52
  • ETHERIUM 2.469 %6.53
20°
1 ay önce Ekonomi
1 ay önce Gündem

Murat Muratoğlu, Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'ndaki Yap-İşlet-Devret modelini anlatan bir video yayınladı.

1 ay önce Dünya

ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilme kararı piyasaları nasıl etkileyecek? Selçuk Geçer açıkladı.

1 ay önce Gündem

Gölcük Arama Kurtarma Derneği bünyesinde oluşturulan kadın arama kurtarma timi, AFAD Başkanlığı’ndan akreditasyonunu aldı. GESOTİM Kadın Arama Kurtarma Timi; Kocaeli’nin ilk, Türkiye’nin ise 2. akredite kadın arama kurtarma ekibi oldu.

1 ay önce Spor

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Bodrum Futbol Kulübü, Eyüpspor forması giyen Fredy Ribeiro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

1 ay önce Dünya

ABD’li Senatör Ron Johnson, ABD Başkan Adayı Donald Trump’a yönelik suikast girişimi ile ilgili ulaştığı ön bulguları kamuoyuna açıkladı. 5 maddelik raporda olası bir güvenlik zafiyetine dikkat çekildi.

1 ay önce Gündem

Erzincan’da sıcak hava ve nemin iyice artmasıyla birlikte vantilatör satışları patladı.

1 ay önce Politika

İYİ Parti kurucu genel başkanı Meral Akşener, bir haber sitesinde yer alan; "Kurban Bayramı vesilesiyle kendisini ziyaret eden partililere 'Bir seçmen olarak beni İYİ Parti'ye oy vermeye ikna edin' diyor" içerikli haberin doğru olmadığını açıkladı.

1 ay önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. Özel, "Seçime girmeyi teklif ediyorum dediğimde Erdoğan kaçarsa 1 yıl kala erken seçim yapmam, bir daha aday olamazsın. Aday olmak istiyorsan gel burada ol" dedi.

1 ay önce Analiz

Suriye'de hangi devlet neyi hedefliyor?