• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.734 %1.76
  • ETHERIUM 2.448 %2.43
21°
2 hafta önce Gündem

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma başlatıldı.

2 hafta önce Analiz

Bir Zamanların Parlayan Yıldızı JAPONYA bugün ne durumda?

2 hafta önce Ekonomi

"Sabra ve zamana ihtiyacımız var" diyen Şimşek, geçen sene bütçe açığını kontrol altına almaya karar verdiklerini belirterek “KDV’yi, ÖTV’yi artırdık. Bunların hepsi enflasyonist. Biz bunu bilmiyor muyuz? Tabii ki biliyoruz. Bütçe açığını kontrol altına almak için aldığımız bazı tedbirler geçici olarak enflasyonu yukarı çekti” diye konuştu.

2 hafta önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), öğrenci yurtlarının sayısını artırmaya devam ediyor. Kadıköy'de Caferağa Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nun yapım çalışmaları hızla sürüyor.

2 hafta önce Politika

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın 4. maddesiyle ilgili açıklamaları üzerine, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "Sen bu HÜDA-PAR’a ne diyorsun Devlet Bey?" diye sordu. Bu soruya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan yanıt geldi.

2 hafta önce Gündem

Türk Hava Yolları'nın Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta, sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile kedisi nedeniyle bir tartışma yaşandı.

2 hafta önce Politika

MHP Ankara Büyükşehir ve Sincan Belediyesi Meclis Üyesi Adnan Taha Tuğrul, MHP Ankara İl Başkanlığı kararı doğrultusunda istifa ettiğini açıkladı.

2 hafta önce Sağlık

Uzman diyetisyen Tuğba Yaprak, sosyal medya paylaşımında mutfaklarımızdan eksik olmayan tuz hakkında bilgi verdi.

2 hafta önce Sağlık

Organik üretim, toprağın sağlığını korumak, ekosistem dengesini sürdürmek ve çevre dostu ürünler sunmak amacıyla aşağıdaki temel ilkeleri benimser.

2 hafta önce Gündem

Tekirdağ'da, beyin kanaması geçirdiği ve cinsel istismara uğradığı belirlenen S.Y. adlı kız bebeğin teyzesi Aslı Tatar konuştu.