• DOLAR 34,26 %0.05
  • EURO 37,60 %-0.09
  • STERLIN 44,80 %-0.09
  • ALTIN 2.926,88 %0.18
  • BİST100 9.158 %0.53
  • BITCOIN 63.000 %1.53
  • ETHERIUM 2.443 %0.79
23°
2 hafta önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye AKP, MHP ve HÜDA-PAR ile yapılan ittifakı hatırlatarak, "Siz bu HÜDA PAR’cının elini daha ne kadar tutacaksınız?" dedi.

2 hafta önce Dünya

Hizbullah Hareketi, İsrail'in Lübnan’ın başkenti Beyrut'a düzenlediği saldırıda üst düzey askeri komutanlarından İbrahim Akil'in öldüğünü bildirdi.

2 hafta önce Gündem

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı’nda sahnede şarkı söylerken bir anda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 52 yaşındaki sanatçı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

2 hafta önce Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 6 ilde elebaşılığı yurt dışında tutuklu olarak bulunan Beratcan Gökdemir’in yaptığı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “Kuyu-27” operasyonları ile 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

2 hafta önce Gündem

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, Narin Güran'ın ölümüyle ilgili Adli Tıp Kurumu raporunun detaylarını sosyal medyada paylaştı.

2 hafta önce Gündem

Diyarbakır'da öldürüldükten sonra "kayboldu" ihbarı yapılan ve 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın Tavşantepe köyünde geçmiş yıllarda 15 çocuk ölümünün gerçekleştiği, bunlardan 9'unun Narin'in çoğunluğu anne tarafından akrabaları olduğu ortaya çıktı.

2 hafta önce Gündem

Bursa'da, yabancı uyruklu vatandaşlara yaşadıkları ülkelere ait kimlik kartlarını, ikamet izin kartlarını, sürücü kartlarını asıllarına benzer şekilde sahte olarak düzenleyen 3 şüpheli, tutuklandı.

2 hafta önce Ekonomi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, doğalgaz ve elektrik faturalarında yeni döneme ilişkin açıklamalar yaptı.

2 hafta önce Ekonomi

Emekli olduktan sonra çalışmaya devam edenler için uyarıda bulunuldu. İşte ayrıntılar...

2 hafta önce Politika

CHP, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliğinde yapılan değişikliklerin bazı hükümlerinin iptali için Danıştay'da dava açtı.