• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,70 %0.19
  • STERLIN 44,94 %0.19
  • ALTIN 2.911,05 %0.05
  • BİST100 9.032 %0.00
  • BITCOIN 62.650 %-1.1
  • ETHERIUM 2.430 %-3.07
16°
1 hafta önce Politika

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve Ankara Temsilcisi Barış Urhan, İYİ Parti Genel Merkezi'ni ziyaret ederek partili lider Müsavat Dervişoğlu ile görüştü.

1 hafta önce Gündem

Savunma Sanayii Başkanlığı'nın projesi kapsamında üretilen Yeni Nesil Mobil Hız Tespit Sistemi (MHTS), temmuz ayında faaliyete başladı.

1 hafta önce Gündem

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, önemli uyarılarda bulunarak büyük deprem beklediği ili açıkladı.

1 hafta önce Genel

Türkiye'de mücadele sporlarının tanınmış simalarından biri olan İbrahim Murat Gündüz, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'nın son dönemdeki açıklamalarına verdiği çarpıcı yanıtlarla gündeme damga vurdu. Özellikle Kayıcı’nın yanıltıcı algı yönetimi taktikleri ile dikkat çeken açıklamalarına karşı Gündüz, kendine has tarzıyla cevap verdi ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

1 hafta önce Gündem

Kadirli’de veliler, çocukların öğle arasında yemek yemesi için evlerine gönderilmemesine tepki gösterdi. Veli Hatice Kalkan, "Çıkartıp yemek yedirmiyorlar. O yüzden çocuk aç kalıyor. Eve gelip ağlıyor sızlıyor. Kantin çok pahalı alamıyoruz. Evde yedirmek istiyoruz göndermiyorlar" dedi.

1 hafta önce Spor

Trabzonspor Kulübü, golsüz beraberlikle sonuçlanan Gaziantep FK maçının VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı. Açıklamada, “VAR kayıtları, Türk futbolunun artık kanayan bir yara değil, çürüyen bir beden olduğunu ilan etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

1 hafta önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, aralarında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş’ın da olduğu 10 Süper Lig ekibini Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

1 hafta önce Analiz

Doğu Akdeniz doğalgaz rezervleri (Sadece gerçekler)

1 hafta önce Politika

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, kaçmasının ardından yaşanan arbede sırasında silahla ateş açması sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini protesto etti.

1 hafta önce Gündem

Diyarbakır'da, 6 Şubat depremlerinde yıkılan, 100 kişinin hayatını kaybettiği Hisami Apartmanı'na ilişkin görülen davada karar çıktı. İki müteahhit ve iki arsa sahibine, "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olma" suçundan 17 yıl 6'şar ay hapis cezası verdi.