CHP lider kadrosu, MHP'nin normalleşme sürecine tepkisini dile getirdiğini ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği ikinci görüşme sonrasında "Bana Allah yeter" yazılı yüzüğünü takması ve "AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifak oluşması MHP'nin samimi arzusu ve dileğidir" şeklindeki açıklaması, siyasi arenada dikkatleri üzerine çekti.

Kulislerde, Bahçeli'nin normalleşme adımlarına duyduğu rahatsızlık konuşulurken, CHP lider kadrosundan bir açıklama geldi.

MHP'nin Mesajı

Cumhuriyet gazetesinden Sarp Sağkal'ın haberine göre CHP lider kadrosu, "Kimse istedi diye kavga etmeyeceğiz. İttifak ortakları arasında bizim üzerimizden bir iletişim söz konusu. Özellikle MHP'nin bu süreçten duyduğu rahatsızlık hissediliyor" dedi.

MHP'deki Sorun

CHP lider kadrosu, normalleşme sürecinin, iktidarın yapması gereken ve milyonlarca insanın beklediği adımlar olduğunu belirtti.

Halkın rahat bir nefes almasını sağlayacak uygulamalar, ekonomik iyileşmeler ve adalet talepleri olduğunu ifade etti.

Gezi Parkı tutuklularının serbest bırakılması ve Can Atalay'ın Meclis'teki görevine dönmesi gibi konuların bu süreçte önemli olduğunu vurguladı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması Ekrem İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

CHP lider kadrosu, sorunun MHP'nin bu süreçten duyduğu rahatsızlıkta yattığını değerlendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi