• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
22°

Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Bir sokak röportajında emekli, seçimden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güzel sözler söylerken seçim sonrası verdi veriştirdi.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu yıl 4. Kez bir araya geldi.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın normalleşme kapsamında "sert eleştiri ve hakaretlere" ilişkin olarak, "Kendimize yeni bir ortak aramıyoruz" şeklinde açıklama yaptığı belirtildi.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmesinin ne zaman olacağı belli oldu.

Gündem

Seçimlerin ardından halk arasında "Ağzına telefon sokulan dayı" olarak anılan bir vatandaş, AKP'ye saydırdı.

Politika

AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın, partideki yenilenme sürecinin üst yönetimden ziyade yerel teşkilatlarda başlatılması yönünde talimat verdiği belirtildi.

Gündem

Erdoğan'ın erken seçim ihtimalini dışlamasının ardından, AKP'nin yeni üçlü iletişim stratejisi kulislerde konuşulmaya başlandı. Parti yönetimi, vatandaşlarla iletişimde yaşanan 'kör...

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, "Normalleşmeden bahsedenlerin, Türkiye'yi bölmek isteyenlerin serbest bırakılması beklentisi var" sözlerini kullandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile düzenlediği ortak basın toplantısında, Demirtaş ve Kavala sorusu soruldu.

Politika

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşmesinden rahatsız olarak tepki gösterdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmişte bir suikast sonucu vefat eden Ülkü Ocakları'nın önceki Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü.

Politika

İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmesindeki iddialara ilk kez yanıt verdi.