• DOLAR 34,10 %0.19
  • EURO 38,12 %0.07
  • STERLIN 45,37 %0.07
  • ALTIN 2.833,34 %0.14
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %4.05
  • ETHERIUM 2.461 %5.47
20°

Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Magazin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün "Kalbimin yarısı Medine’de, yarısı Mekke’de atıyor" şeklindeki ifadesi, "Bir insanın kaç vatani olabilir?" sorusunu gündeme getirdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin hakkında açıklama yaptı.

Politika

ASAL Araştırma'nın son anketine göre, CHP ve AKP arasındaki yarış kızıştı ve CHP, AKP'yi büyük bir farkla geride bıraktı.

Politika

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Sisi üzerinden tiye aldı. İşte detaylar...

Ekonomi

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından, 2025-2027 Orta Vadeli Program'ına ilişkin açıklama yaptı.

Politika

MetroPOLL Araştırma'nın "Liderlerin görev onayı" anketi, Özer Sencar tarafından sosyal medya hesabında "Özgür Özel Erdoğan’a meydan okuyor" ifadeleriyle duyuruldu.

Politika

Yıllarca katil dediği Sisi'yi keskin bir siyasi dönüşle Ankara'da ağırlayan Erdoğan, yolcu ederken Rabia işaretiyle uğurladı.

Gündem

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdi.

Politika

Metin Külünk, ''Bu yılın sonuna kadar mutfağın rahatlamasına neden olacak adımlar atılmazsa, erken seçim kaçınılmaz olacaktır" dedi.

Gündem

Cem Küçük: Erdoğan karşısında herhangi bir adayın seçilmesi durumunda geniş çaplı yargılamalar ve tutuklamaların başlayacağını belirtti.

Politika

AKP'de üç dönem milletvekilliği yapan Metin Külünk, 12 PUNTO'dan 'Özge Uzun ile Filtresiz' programına katıldı. AKP’yi rahatsız edecek açıklamalarda bulunan...