• DOLAR 34,02 %-0.12
  • EURO 38,05 %0.32
  • STERLIN 45,32 %0.32
  • ALTIN 2.827,64 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.953 %6.25
  • ETHERIUM 2.437 %6.17
22°

İYİ Parti Haberleri

İYİ Parti haberleri ve güncel İYİ Parti gelişmeleri, İYİ Parti ile ilgili tüm video, İYİ Parti fotoğrafları ve İYİ Parti haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, okullardaki temizlik hizmetlilerinin eksikliğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu.

Politika

İYİ Parti lideri Müsavat Devrişoğlu, yaptığı paylaşımda Türk ordusunun sağlam temellerine vurgu yaptı.

Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, emeklilik sistemindeki adaletsizlikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Politika

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, İsrail'e mal sevkiyatının devam ettiğini iddia etti. İşte haberin detayları...

Politika

İYİ Parti'den ihraç edilen ve istifa eden milletvekili Ümit Dikbayır'dan partiye geri dönüş iddiasına cevap geldi.

Politika

İYİ Parti Milletvekili Kürşad Zorlu, CHP'nin Can Atalay için TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırma girişimine olumsuz yanıt verdi.

Politika

İYİ Parti’den Meral Akşener döneminde ihraç edilen Ümit Dikbayır’ın tekrar partiye dönmesi için çalışma başlatıldığı iddiaları siyaset gündeminde yer aldı.

Gündem

İYİ Parti ve birçok siyasi partiler tarafından hazırlanan yasa tekliflerine göre çoğu meslek gruplarına yeşil pasaport verilmesi istendi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve büyük Türk milletinin her zaman mazlumların yanında olduğunu söyledi.

Politika

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Can Atalay hakkında verilen Anayasa Mahkemesi kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Politika

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Politika

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Kemal Eraydın, Gazze'de yaşananlarla ilgili sert açıklamalarda bulundu.