Gündem

OdaTV'nin Milliyetçi alerjisine İsmail Türk'ten tokat gibi cevap! İYİ Parti düşmanlığıyla gözlerini kan bürümüş

OdaTV'nin İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu’yla ilgili yaptığı yalan ve abartma dolu habere tepkilere çığ gibi büyüyor. Gazeteci İsmail Türk sözde medyaya sert çıktı.

Abone Ol

OdaTV, "İYİ Partili vekilin kızı FETÖ'cülere emanet... Müsavat Dervişoğlu bu habere ne diyecek" başlıklı yalan haber yayınladı.

OdaTV'nin yaptığı yalan haber eleştirilerin odağı oldu.

Söz konusu gerçek dışı haberde, "İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu’nun kızının 15 Temmuz darbe girişimi günlerinde, FETÖ’den yeşil kategoride aranan ve ABD’de yaşayan FETÖ’cü akrabalarının yanında olduğu ortaya çıktı." denildi.

Konuyla ilgili İsmail Türk'ten habercilik yaptığı iddia edilen OdaTV'ye çok sert tepki geldi.

Türk'ün paylaşımı şu şekilde:

"İYİ Parti Bursa milletvekili Selçuk Türkoğlu’nun kızı FETÖ'cü bir akrabasının 15 Temmuz öncesi veya o günlerde misafir olmuş OdaTV bunu büyük bir olaymış gibi manşetten haber yapmış! bu düpedüz ülkücü düşmanlığı Selçuk Türkoğlu’nun Türk milliyetçiliği mücadele zekâtı alayına fazla gelir ne yapacaktı? kızını 15 yaşında kızını Johnnylere mi teslim edecekti? Akrabasına gider insan hepimizin akrabalarından her türlü görüşe sahip insanlar var veya olabilir. Bu ülkeyi yöneten eski fetocu bakanlar varken akrabasına misafirliğe giden birini gündeme getirmek kurt kuzu yeme hikayesidir. Bu ülkeyi bu şekilde bölen bölücüler kutuplaştıran fırsatçılar OdaTV Allah size akıl fikir versin."