• DOLAR 34,21 %0.07
  • EURO 37,94 %-0.43
  • STERLIN 45,50 %-0.43
  • ALTIN 2.929,68 %1.17
  • BİST100 9.374 %-3.02
  • BITCOIN 62.900 %-0.94
  • ETHERIUM 2.541 %-2.83
18°
1 ay önce Gündem

Ankara’da sosyal medya ve bazı medya organlarında yayılan “Maymun çiçeği hastalığı şüphesiyle dört kişi karantinaya alındı” iddiaları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yalanlandı.

1 ay önce Magazin

Dijital müzik dünyasında önemli bir yenilik gerçekleşti. Şarkıların ikincil pazarda alınıp satılmasını sağlayan online pazaryeri Parça, sanatçılar, müzikseverler ve yatırımcılar için yenilikçi bir fırsatlar evreni sunduğunu duyurdu.

1 ay önce Dünya

Oprah, konuşmasında kadın haklarının önemine vurgu yaparak, kadın hakları olmadan "Amerikan rüyasının" gerçekleşemeyeceğini belirtti.

1 ay önce Sağlık

Prof. Dr. Güner, Afrika'dan Türkiye'ye seyahat eden kişilere karşı ön yargılara dikkat çekerek, "Bir grubu yaftalamak doğru değil. Pandemi dönemi de dahil olmak üzere birçok yerde hastalık görüldü.

1 ay önce Gündem

Bolu Dağı’nın Düzce mevkiinde kontrolden çıkıp karşı şeride geçen kum yüklü TIR’ın, otomobille çarpışıp devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

1 ay önce Gündem

Gazeteci Emin Çapa, katıldığı televizyon programında eğitim sistemine değinerek "nesiileri kaybediyoruz" diyerek Türkiye'nin acı gerçeğini gözler önüne serdi.

1 ay önce Gündem

Hatay’ın Antakya ilçesinde düğününe 15 gün kala kalp krizi geçirerek ölen İdal Şahin’in vefatı ailesinin içini parçaladı. Kızlarının mezarına gelin duvağını ve gelinlik provasında kullandığı çiçeğini bırakan aile yürekleri dağladı.

1 ay önce Gündem

Ordu’nun sahil kesimlerinde görülen kahverengi kokarca nedeniyle üreticiler fındıklarını ya satamıyor ya da 60 liraya kadar gerileyen fiyatlardan satıyor.

1 ay önce Sağlık

Ailelerin çocuklarının dijital oyunlarla olan ilişkisini yakından takip etmesi gerektiğini belirten Uzmanlar, bu oyunların ödül olarak sunulmasının en sık yapılan hatalardan biri olduğunu söyledi.

1 ay önce Gündem

Tavuk Dünyası, görmeyen engelli misafirlerin rahat bir şekilde sipariş verebilmeleri için menülerini Braille alfabesi ile hazırladığını duyurdu