• DOLAR 34,21 %-0.06
  • EURO 37,92 %0.24
  • STERLIN 45,55 %0.24
  • ALTIN 2.928,50 %-0.04
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 60.800 %-5
  • ETHERIUM 2.454 %-6.1
17°
1 ay önce Gündem

Gazeteci Levent Gültekin, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmasında Özgür Özel'in geç saatlere kadar içtiğini doğruladığını açıkladı.

1 ay önce Politika

İYİ Parti Milletvekili Kürşad Zorlu, CHP'nin Can Atalay için TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırma girişimine olumsuz yanıt verdi.

1 ay önce Ekonomi

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıtı da vurdu. Bu geceden itibaren LPG'de ve motorinde değişiklik yaşanacağı bildirildi.

1 ay önce Gündem

Mazeretli kayıt hakkı, adayların sağlık sorunları, ailevi nedenler veya teknik aksaklıklar gibi çeşitli sebeplerle kayıt işlemlerini tamamlayamayan kişilere ek bir fırsat sunuyor.

1 ay önce Gündem

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Ömerli mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybeden TIR şoförü hayatını kaybetti Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

1 ay önce Dünya

Rusya'nın Volgograd bölgesindeki DAEŞ mahkumlarının tutulduğu iddia edilen 19 numaralı hapishanede büyük bir ayaklanma meydana geldi.

1 ay önce Magazin

Kanal D'nin merakla beklenen yeni günlük dizisi "Bizi Birleştiren Hayat", 9 Eylül Pazartesi günü saat 11.00'de izleyiciyle buluşuyor.

1 ay önce Gündem

İstanbul'dan Karadağ'ın Tivat kentine gitmek üzere yola çıkan 200’e yakın yolcu, Air Montenegro Havayolları'nın uçuşlarının iki gündür iptal edilmesi nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşıyor.

1 ay önce Gündem

Bekir Durmaz ifadesinde, tartışma sırasında Elif Durmaz'ın KADES uygulamasıyla polisi çağıracağını söylemesi üzerine kendini kaybederek bıçakladığını belirtti.

1 ay önce Politika

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmesi bekleniyor.