• DOLAR 34,25 %-0.02
  • EURO 37,49 %-0.43
  • STERLIN 44,80 %-0.43
  • ALTIN 2.870,38 %-0.57
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.213 %-1.67
  • ETHERIUM 2.422 %-0.44
22°
6 gün önce Gündem

Öldürülen Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.

6 gün önce Politika

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün, zeytinlik alanlarda madencilik faaliyetlerinin yürütülmesine ilişkin bir açıklama yaptı.

6 gün önce Gündem

Isparta'da bel ağrısı şikayetiyle gittiği özel hastanede ameliyat olan Metin Gökmen, hayatı kabusa döndü.

6 gün önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyon verilerini değerlendirerek yılın ikinci yarısında tek haneye ulaşılacağını söyledi.

6 gün önce Gündem

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları hakkında konuştu. Çelik, bölgesel savaş çıkabilir diye ifade etti.

6 gün önce Dünya

İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısının yankıları sürerken, İsrail'de Savaş Kabinesi toplandı. İsrail, İran'a "sert karşılık verme" kararı aldı.

6 gün önce Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu  28. Dönem 3. Yasama Yılı'nın ilk grup toplantısında Sinan Ateş cinayetine ve dava sürecine değindi.

6 gün önce Analiz

Nasrallah yüzünden PKK ile DEM birbirine girdi

6 gün önce Dünya

İran’ın dini lideri Ali Hamaney, Ortadoğu’daki gerilimin artması ve çatışmaların çıkmasından ABD ve bazı Avrupa ülkelerini sorumlu tutarak, bu ülkelerin bölgeden "defolup gitmesi" gerektiğini söyledi.

6 gün önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Özel, "Kayda geçsin ki eğer o arkadaşlarımızın kılına zarar gelirse artık azmettirici bellidir... Kayda geçsin ki belki de Devlet Bey siyaset hayatının en büyük ayıplarından, kusurlarından birini yapmıştır" dedi.