• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
22°

İYİ Parti Haberleri

İYİ Parti haberleri ve güncel İYİ Parti gelişmeleri, İYİ Parti ile ilgili tüm video, İYİ Parti fotoğrafları ve İYİ Parti haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı, yaptığı bir konuşmasında mağdur astsubaylara sahip çıktı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, eski Ülkü Ocakları liderleriyle birlikte, Sinan Ateş'in öldürülmesi davası ile ilgili yorum yaptı.

Politika

İYİ Parti'nin kurucu üyelerinden ve Meral Akşener tarafından "çok çalışkan kızım" olarak nitelendirilen Sevin Çağlayan, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın istifa edeceği iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Politika

İYİ Parti'nin kurucu üyelerinden ve Ankara Milletvekili olan Koray Aydın'ın partisinden ayrılacağı gün belli oldu.

Politika

İYİ Parti'de istifalar devam ederken bir istifa da Koray Aydın'dan geleceği iddia edildi. Aydın'ın partiden istifa edip başka bir partiye...

Politika

Düzce'de, trafik sıkışıklığı ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşlara, İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından su ikramında bulunuldu.

Politika

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın üzerinde çalıştığı yeni vergi paketini eleştirdi.

Politika

Ayşe Ateş, Ankara'da yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ardından, İYİ Parti'nin kurucu lideri Meral Akşener'i ziyaret...

Politika

İYİ Parti'de yaşanan iç dinamikler ve liderlik değişikliği süreci, parti içindeki bazı önemli isimlerin istifa etmeyi düşündükleri iddialarıyla gündemde yer...

Gündem

Yurt dışı harcının 3 bin TL'ye yükseltilmesi önerisine İYİ Parti'den tepki geldi.

Gündem

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Türkiye'den yurt dışına göç eden hekimlerin sayısının 15 bine ulaştığını duyurdu.