Atatürk’e hakaret bir psikiyatrik rahatsızlığın belirtisidir.

Tıpçılar tarafından araştırılıp adı konulmalıdır. "Ölülerinizi hayırla yad ediniz" diyen bir ümmetin mensubu ölünün arkasından hakaret etmez. Ediyorsa bunun dini bozuktur.

Türk olan bir kişi asla hakaret etmez çünkü bize kimliğimizi vermiştir.

Kimliğimizi devletimize ad kendisine soyad olarak vermiş yeniden bir devlet kurmuş bağımsızlığımıza kavuşturmuş birine hakaret ediyorsa mutlaka kanı bozuktur.

Türk olamaz. Atatürk’e hakaret edenin geni araştırmalı aramızda Müslümanım Türküm diye dolaştırılmamalıdır bunda ne Müslümanlık inancı ne de Türkün geni olamaz olsa da olduğunu kabullenmiyor demektir.

Atatürk bunların hakaretleri ile küçülmez çünkü meyveli ağaç taşlanır.

Kendini meşhur etme psikolojisi ile bu hakaretler yapılmakta başkalarının yönlendirilmesi ile yapılmakta birilerinden bir şeyler ummakta kendini ispata çalışmakta aşağılık kompleksi içinde bunlar hep bir psikolojik rahatsızlık belirtileridir.

Aklını başkalarına kiraya veren düşünmeden yoksun kimselerin işidir.

Allahuteala yüce kitabımız Kuran’da “ekletmez misiniz, düşünmez misiniz” diye sık sık sormakta akleden düşünen “ölülerin arkasından hayırla yad edin” hadisine uygunsuz davranması mümkün mü? 

Buna Müslüman dememiz mümkün mü? Neyi düğünü ancak Allah bilir ama bu tiplerde münafıklık belirtileri apaçık görülmektedir.